Baum Guitars – Original Series

Akustikken byder velkommen til
Original Series fra Baum Guitars

Nederst på siden kan du finde information om forudbestilling

Siden 2015 har Baum Guitars bygget eksklusive custom-instrumenter af tårnhøj kvalitet til guitarister verden over. Med den helt nye Original Series byder Baum på smukt og innovativt design samt små tekniske genialiteter til en overkommelig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle modellerne fra Original Series er formgivet og udviklet i Danmark og bygget af dygtige fagfolk hos Mirr Music Co. i Korea.

Let’s talk specs

Baum Guitars har taget deres mest efterspurgte specifikationer fra deres “Custom Shop” og smidt dem efter Original Series – inklusive Baums helt egen Goldsound pickupper. Som prikken over i’et, har de designet deres helt egent Levitator roller bridge.

Herunder kan du se fremhævede specificationer for hver enkelt af seriens modeller

Wingman

Wingman er kunstnerens trofaste følgesvend. Er du til Bigsby eller ‘hard tail’? Der er wingmans til alle.

Hver Wingman er udstyret med Baums punchy pickup, Jabmaster. Jabmaster er en bredspolet singlecoil pickup, inspireret af nogle af de ikoniske guitarer der udkom i 50erne og 60erne.

Forvent oceaner af klarhed og definition samt masser af fylde og ‘punchy-ness’ uden at gå på kompromis med kendetegnene ved single-coils.

Se udvalget af Baum Wingman her


Backwing

Hvis Baum-guitarene var et boyband, var Backwing den vilde i flokken. At du bliver bemærket, hvis du stiller dig op på scenen med en Backwing, hersker der ingen tvivlt om. Gør den dig til en bedre guitarist? Måske. Får den dig til at se bedre ud? Absolut.

Bestykket med Goldsound Goldbuckers, en minihumbucker som giver dig alt det du holder af ved humbuckers i fuld størrelse med mere klarhed. Dette er en pikcup med et højt output og du kan derfor forvente at du uden besvær kan presse din forstærker til at svare tilbage med vellydende, naturlig overdrive og et væld af ‘harmonics’. I takt med at du ruller tilbage på volumekontrollen, cleaner det hele op og du kan virkelig mærke at du har alt det dynmaik du har brug for bare ved brug af volumekontrollen.

Se udvalget af Baum Backwing her


Conquer 59

Æstetikeren; Conquer 59 kombinerer bløde linjer og ergonomi til en guitar der er så velspillende og komfortable at du aldrig har lyst til at lægge den fra dig igen. Pickupperne er også her Baums egne Jabmasters, som efter vores overbevisning klæder guitareren overordentligt godt. Ind imellem lyder guitarer fuldstændig som de ser ud. Det er, i den grad, tilfældet her. Som en gammel ven du lige har mødt for første gang.

Se udvalget af Baum Conquer 59 her


The Leaper Tone

Når en guitar allerede inspirerer uden du har haft den i hånden, så har designeren bag gjort et ekstraordinært stykke arbejde. Smag er naturligvis individuel, meeeeen der er noget om snakken her, ikk?

Thin-Line, Semi-hollow, Semi-solid – kært barn har mange navne. En ting er dog sikkert: Er du til P90ere med en præcis basrespons, mellemtone i spandevis og diskant af den ‘ikke for hårde, ikke for kedelige- slags, så kan Leaper Tone hurtigt blive din foretrukne partner in crime.

Se udvalget af Baum Leaper Tone her

Fællestræk for alle modeller i Original Series

Følgende specifikationer går igen på hele Original Series, medmindre andet er anført.

‘Goldsound’ Pickupper
‘Baum Levitator’ Roller Bridge
Bigsby Tailpiece (Wingman & Conquer 59)
Krop af Mahogany
Hals af Roasted Maple
Gribebræt af Palisander
12” radius på gribebræt
Medium Jumbo Frets
Bolt-On konstruktion

The Baum Neck

Original Series share the same comfy C-shaped neck profile that most guitarists are comfortable with. Our necks are thinly satin-finished to keep them smooth and non-sticky all-night.

Goldsound Pickups

When you’re really serious about sound, you must make your own pickups. Each set of Goldsound pickups packs a punch while being transparent and dynamic. They bring a world of definition to let the characteristics of the unique player come through. They sound like you. 

Levitator Roller Bridge

Our own custom-made bridge is constructed from solid brass to improve sustain and acoustic resonance and unlock a plethora of blooming frequencies. Simultaneously, it keeps the tuning on point and intonation precise. Let’s amplify that!

Vi åbner op for forudbestillinger
mandag d. 15. marts 2021

Vi forventer at levere forudbestillinger i oktober 2021.

Når du forudbestiller en guitar på Akustikken.dk, reserveres beløbet på dit betalingskort. Vi ‘hæver’ ikke pengene før guitaren er afsendt fra vores os.

Se hele Original Series

Serien består af 4 unikke modeller i 8 variationer. Hver og en bygget til perfektion.