Kvalitetstjek

Vi ved hvor specielt det er at få et nyt instrument. Derfor foretager vi et grundigt tjek for at sikre at dit nye instrument lever op til vores krav til spilbarhed og byggekvalitet, inden vi sender det med dig hjem.

Tjekket sikrer at du som kunde modtager et produkt, der har fået samme minutiøse gennemgang, som hvis du selv havde valgt det i butikken.

Vores passion og erfaring med guitarer i alle afskygninger, er din sikkerhed for at du modtager dit nye instrument absolut i topform.

Skulle du opleve at instrumentet ikke lever op til dine forventninger, eller har behov for en finjusering, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@akustikken.dk.

Gratis eftersyn efter 3-6 måneder

Som en ekstra service tilbyder vi alle instrumenter købt hos os, et gratis eftersyn i en af vores butikker. Som regel er alt som det skal være. Skulle det ske at noget har givet sig, eller på anden måde ikke er som det skal være, fikser vi det på stedet.

Efter 3-6 måneder kigger du bare forbi med din kvittering og dit instrument. Her går vi det igennem, og kontrollerer at alt er i orden.