Boss KTN-MINI Katana Battery Powered Mini Amp

kr. 1.160,00

7-watt guitarforstærker med mulighed for batteridrift. 1 x 4″ højttaler med 3-bånds tonekontroller, højttaler emuleret hovedtelefon udgang og indbygget delay effekt.

Lagerstatus: Ikke på lager
Lagerstatus opdateres hvert 2. minut
Varenummer (SKU): ROCORP-KTN-MINI Kategorier: , Tag: Brand:

Beskrivelse

Et analogt gain kredsløb og tre valgbare forstærker klange gør Boss Katana Mini i stand til at levere en stor tone i en kompakt og bærbar pakke. Vælger du Brown forstærkeren får du en klassisk 80’er metal tone med masser af gain, mens Crunch byder på sprød og varm overdrive til solo og rytme. Clean giver en funklende klar guitar klang med et bredt dynamisk område, der er perfekt til brug med pedaler. Med mulighed for batteridrift og et praktisk bærehåndtag er Boss Katana Mini din ideelle bærbare øvepartner.

Boss Katana Mini er forberedt til lydløs øvning og optagelse takket være dens højttaler-emulerede output. Tilslut hovedtelefoner og jam uden at forstyrre dine naboer, eller tilslut direkte til en optageenhed for at indspille din musik. En 3-bånds tonekontrol giver dig mulighed for at forme din lyd med bas-, mellem- og diskantkontroller. Og en indbygget delay-effekt giver dig adgang til at tilføje lidt mere rum og bevægelse til din musik og øvning.

BOSS Katana Mini vejer mindre end 1,5 kg og kan drives med seks AA-batterier i op til syv timer. Du kan også vælge at strømføde Katana Mini med en strømforsyning (medfølger ikke). Dens kompakte størrelse, robuste bærehåndtag og batteridrift gør den til den ideelle forstærker til din elguitar.

 

Yderligere information

  • Forstærker type: Transistor
  • Antal kanaler: 1
  • Effekt: 7 watt
  • Højtaler størrelse: 1 x 4"
  • Effekter: Delay
  • Tonekontroller: Middle, Bass, Treble,
  • Indgange: 1 x jack, 1 x minijack(aux)
  • Udgange: Minijack til hovedtelefon
  • Hovedtelefoner: 1 x minijack
  • Bredde: 230 mm
  • Dybde: 116 mm
  • Højde: 181 mm
  • Vægt: 1.2 kg

Om Boss

Boss, en division af Roland Corporation, er kendt verden over for deres stærke arv inden for skabelsen af musikudstyr, især effektpedaler til guitarister og bassister. Siden grundlæggelsen i 1973 har Boss konsekvent leveret en række ikoniske pedaler, som er blevet fast inventar på pedalboards over hele verden.

Firmaets kompakte effektpedal-design med dets genkendelige kantede form og farvekodede knapper er nærmest blevet en industristandard. Mange af Boss’ pedaler, som DS-1 Distortion og TU-2 Chromatic Tuner, er blevet synonyme med bestemte lyde og er afgørende for musikere på alle niveauer.

Men det er ikke kun effektpedaler, som Boss er kendt for. Over årene har de udvidet deres produktlinje til at inkludere digitale studierecordere, rytmemaskiner, loop stations og mere. Uanset produktet er Boss kendt for at kombinere robust, vejrbestandigt design med brugervenlighed og lydkvalitet.

Et af Boss’ kerneprincipper er innovation. De er ofte i front med nye teknologier og design, som skubber grænserne for, hvad musikere kan opnå. Denne tilgang til nyskabelse, kombineret med en dedikation til at levere værktøjer af høj kvalitet til musikere, har cementeret Boss’ status som en af de mest betroede og respekterede navne inden for musikindustrien.

Relaterede varer