Milkman “The Amp” – White 50w

kr. 6.899,00

Milkman har formået at skabe en vaskeægte og idiotsikker 50 watts Class A (8 ohm) rørforstærker, drevet af 1 stk. 12AX7 i preampen, som kører ind i en Class D poweramp, der ikke fylder meget mere end en effektpedal og lyder fantastisk uanset, hvor meget (eller lidt) teknisk snilde man besidder!

Lagerstatus: Ikke på lager
Lagerstatus opdateres hvert 2. minut
Varenummer (SKU): MILK-THE-AMP-50W Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Forstærkeren reagerer tonalt set præcis som din nuværende tunge og møjsommelige rørforstærker og har en lyd med masser af dynamik, liv og sjæl.

Layoutet er simpelt sat op – ingen avancerede menuer eller modelleret effekter, mikrofoner, kabinetter osv. – kun det absolut nødvendige. En 2-bånds EQ, volume og master samt rumklang og tremolo, som lyder blændende lækkert!

Du kan både bruge The Amp, som en normal forstærker til at køre i dit eget kabinet, køre den direkte i PA’et og aktivere Milkmans cab-sim med en enkel switch bagpå, som preamp og effektpedal på dit board eller preamp til at optage DI og samtidig få den dynamiske fornemmelse af rørforstærkning.

Den passer tilmed perfekt som rejseforstærker, da dens universelle strømstik fungerer overalt i verden lige fra 110 – 260V og derudover vejer den knap 1.2 kg.

Relaterede varer