Squier Classic Vibe ’70s Stratocaster®, Laurel Fingerboard, Natural

kr. 3.749,00

70’er inspireret Stratocaster med krop i poppel, Fender designede single-coil pickupper og vintage tremolo.

Lagerstatus: Ikke på lager
Lagerstatus opdateres hvert 2. minut
Varenummer (SKU): SQUI-0374020521 Kategori: Tags: , , Brand:

Beskrivelse

Squier Classic Vibe ’70’erne Stratocaster giver dig ægte 1970’er inspireret Stratocaster-tone, udseende og spillefornemmelse til en overkommelig pris. På trods af dens gode pris byder den på fine designelementer herunder en sadel i ægte ben og Fender-designede alnico single-coil pickupper. Alt hvad du skal bruge for at få en ægte Stratocaster-oplevelse er tilstede, lige fra den populære “C” halsprofil, den behagelige kontur formede krop, til en vintage tremolo bro. Og dens Narrow Tall bånd runder designet af så du får alle de elementer med som en ægte Strat bør indeholde.

Classic Vibe ’70s Stratocaster tager udgangspunkt i Fender’s 70’er Strat med en klassisk kontur, skåret krop i ahorn træ og den velkendte ahornhals med Fender’s ‘C’ profil. Med tre, Fender-designede, alnico single-coil Strat-pickupper og essentiel 5-vejs pickup switching, får du en tyk, varm Strat-tone. En klang, der bør være velkendt, også selvom du ikke spiller guitar (endnu). Gribebrættet er udført i Indian Laurel og er formet med en 9,5″ radius, som er lige så velegnet til solospil som til rytmeguitar. Sadlen er udført i ben, hvilket man normalt ikke får på en elguitar i denne prisklasse, og du får ligeledes en elguitar, som er udrustet med et Vintage Synchronized Tremolo, 21 Narrow Tall bånd og et sæt kontroller, der indeholder 2 tone- og en volume-kontrol.

Om Squier

Squier startede i 1800-tallet som en familie af violinmagere, men udvidede til at producere strenge til strengeinstrumenter, herunder guitarer. De blev senere en væsentlig leverandør af guitarstrenge til Fender, inden de blev opkøbt af Fender i 1965.

For at modvirke den voksende konkurrence fra japansk fremstillede Fender-kopier begyndte Fender i 1980’erne at producere japansk fremstillede guitarer og basser under Squier navnet. I dag tilbyder Squier kvalitetsversioner af Stratocastere, Telecastere, Precision- og Jazzbasser, Jaguarer  til en pris, der gør det muligt for alle at eje sin første Fender.

Relaterede varer