Værksted

Vi udfører reparationer på både instrumenter og forstærkere, pedaler og andet musikudstyr. Vi udfører reparationer, justeringer, pickupmontering- og udskiftning, opsætning af gear/board o.lign.

På værkstedet i Aarhus er det Anders der tager sig af reparationer på dine guitarer. På forstærkersiden har vi i Aarhus et godt samarbejde med Lars Hoffensetz fra ”Elektronik & Lydteknik”. I København er det Laust der er værkfører og her samarbejder vi med den gode Lars Vad.

Priser

Et godt råd

Man kan ofte have behov for eksperthjælp, hvis man har problemer med sit instrument – ikke bare omkring egentlige defekter, men også gode råd om opsætning, strengevalg, justering, gear opsætning – kort sagt, hvordan man bedst får guitaren til at spille netop, som man selv ønsker det.

Vi vil gerne stille vores ekspertise til rådighed for dig, så hvis du har brug for et godt råd eller bakser med et problem, er du velkommen til at sende os en mail til info@akustikken.dk eller kontakte os på Facebook – så svarer vi dig hurtigst muligt.

Hvis du ønsker svar på et teknisk spørgsmål, er det en stor hjælp, hvis du beskriver din guitar og/eller gear i detaljer (i hvert fald de dele, som problemet angår).