Værksted

Vi udfører reparationer på både instrumenter, forstærkere, pedaler og andet grej. Uanset om der er tale om reparationer, justeringer, montering eller udskiftning af pickupper, opsætning af board o.lign.

På værkstedet i Aarhus er det Cedde der tager sig af reparationer på dine guitarer. I København er det Laust der er værkfører.

Et godt råd

Man kan ofte have behov for eksperthjælp, hvis man har problemer med sit instrument – ikke bare omkring egentlige defekter, men også gode råd om opsætning, strengevalg, justering, gear opsætning – kort sagt, hvordan man bedst får guitaren til at spille netop, som man selv ønsker det.

Vi vil gerne stille vores ekspertise til rådighed for dig, så hvis du har brug for et godt råd eller bakser med et problem, er du velkommen til at sende os en mail til info@akustikken.dk eller kontakte os på Facebook – så svarer vi dig hurtigst muligt.

Hvis du ønsker svar på et teknisk spørgsmål, er det en stor hjælp, hvis du beskriver din guitar og/eller gear i detaljer (i hvert fald de dele, som problemet angår).