Information vedr. Coronavirus

Her får du svar på hvordan vi håndterer situationen omkring COVID-19; hvilke forholdsregler vi tager, og hvilke forholdsregler du som kunde forventes at tage.

Opdateret 6. maj kl. 15

På nuværende tidspunkt er driften normal i både butikker og på webshop. Antallet af samtidige kunder i butikkerne begrænses til hhv. 5 i København og 10 i Aarhus.

Vi forholder os til regeringens gældende anvisninger. I takt med at disse anvisninger ændres, følger vi med, og opdaterer siden her. Vi ønsker ikke at forværre situationen og tager aktivt del i at minimere smittespredningen.

Pakning og forsendelse af varer.
Så længe vores faste forsendelsespartnere holder åbent og kører varer ud, så vil vi fortsætte med at pakke og sende varer afsted. Medarbejdere der pakker varer, sørger for at holde et højt hygiejne niveau med både håndsprit og hyppig håndvask.

Fysiske butikker.
Begge butikker har indtil videre åbent som normalt. Dog beder vi alle kunder om at afspritte sine hænder ved vores spritdispensere og udvise generel omtanke. Derudover holder vi lidt ekstra afstand, når vi rådgiver og hjælper.

Bemandingen i vores butikker er minimeret og vi forsøger at være så få på arbejde som muligt. På den måde minimerer vi antal medarbejdere der skal sættes i en eventuel karantæne. Vi beklager på forhånd hvis du som kunde oplever ekstra ventetid.

Antallet af kunder i butikken begrænses herudover til 5 i København og 10 i Aarhus. Alle kunder forventes at holde 1-2 meters afstand til os og hinanden.

Vi anmoder om at alle kunder der har den mindste mistanke om smitte, ikke møder op i butikken.

Hold øje med siden her for løbende opdateringer