Køb, salg og bytte af brugte instrumenter

Akustikken har, som Danmarks ældste guitarbutik, handlet med både vintage guitarer og fine brugte instrumenter siden begyndelsen i 1982 og det er til stadighed en stor del af vores dagligdag. Vi er altid interesserede i spændende instrumenter og har et stort køberkartotek til instrumenter af en hvis årgang eller kaliber.

Om det er pre-CBS Fender, pre-war C.F. Martin & Co., vintage Gibson eller særligt sjældne guitarer, basser m.v., er vi altid utrættelige i vores søgen efter netop dét. Så hvis du har en 1963 Fender Stratocaster i custom color, én (af de to) 1936 Martin D-45 eller en 1958 Gibson Les Paul Burst, så har vi kunder over hele verden til dem. 

For os betyder det meget at du har god oplevelse fra start til slut – uanset om du er køber eller sælger af et instrument. Derfor sætter vi en ære i at være fair og gennemsigtige i måden vi handler på. Vi køber, sælger og bytter vintage og brugte elguitarer, akustiske guitarer, forstærkere, mandoliner, banjoer, resonatorguitarer – både for sig selv og som en del af en samling.

Vi har altid plads til en ekstra guitar, forstærker eller andet strengeinstrument af høj kvalitet i vores butikker. Derfor både bytter og køber vi brugte instrumenter når chancen byder sig. At give et gammelt instrument nyt liv hos en ny ejer, er en kærkommen del af jobbet som guitarhandler.

Så uanset om du har forelsket dig i noget som du vil bytte dig til, eller blot skal tynde lidt ud i samlingen, står vi klar. Vi er altid på farten og kommer gerne til dig (næsten) uanset hvor i verden du befinder dig

Klik på en af mulighederne