Handels- og leveringsbetingelser

Generel information

Akustikken A/S
CVR: 32339816
Jægergårdsgade 154B
8000 Aarhus C

Email: info@akustikken.dk
Telefonnummer: +45 86 12 60 34

Bestilling på Akustikken.dk

Vi gør alt for at din ordre kan komme hurtigst muligt frem til dig. Ordrer modtaget inden kl 12 afsendes samme dag såfremt varen(e) er på lager.

Når du har afgivet en ordre på akustikken, modtager du en bestillingsbekræftelse på e-mail. Denne betyder at vi har modtaget din ordre og at vi hurtigst muligt vil gå i gang med at behandle den.

En bestillingsbekræftelse er udelukkende en bekræftelse på at vi har modtaget et ønske om tilbud på de angivne varer, og er derfor ikke bindende for hverken dig eller Akustikken. Vi foretager en manuel gennemgang af alle ordrer for at yde den bedste service og undgå svindel.

Hvis du ikke har modtaget en bestillings- eller ordrebekræftelse, skal du tjekke din indbakke for uønskede/reklame mails. Hvis den ikke er til at finde, kan du kontakte os på info@akustikken.dk.

Betaling

På Akustikken.dk kan du betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard eller Mobilepay.

Du kan også vælge en afdragssordning via Viabill. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

Der opkræves ikke kortgebyr ved betaling på akustikken.dk.

Har du valgt betaling med kort hæves beløbet først, når varerne sendes fra vores hovedlager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Hvis vi ikke levere hele din ordre, trækker vi naturligvis kun pengene for de varer, vi rent faktisk kan levere.

Delvis levering sker kun efter forudgående aftale med dig.

Levering

Når du bestiller på Akustikken.dk afsendes din vare(r) som udgangspunkt med GLS. Du kan forvente at modtage din bestilling 1-3 hverdage efter, at du har modtaget din ordrebekræftelse.

For levering i norden og indenfor EU, vil der typisk gå 5-7 hverdage. Leveringstiden udenfor EU er normalt 10-14 hverdage afhængigt at modtagerlandet.

Prisen på levering i Danmark er 99 DKK med omdeling og 49 DKK for levering til GLS Pakkeshop. For levering indenfor EU samt Skandinavien er prisen 150 DKK.

Retur- og fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Akustikken – uanset om du handler på vores webshop eller i vores fysiske butikker.
 
Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte os inden fristens udløb. Det kan du gøre ved at skrive til os på info@akustikken.dk. Eller ved at benytte vores standardfortrydelsesformular.
 
Du kan også vælge at ombytte eller returnere din vare i en af vores fysiske butikker. Husk at medbringe den medsendte faktura.

Bemærk at retur- og fortrydelsesretten frafalder ved montering af eks. remholder eller pick-up – også selvom denne er monteret i forbindelse med køb.

Returnering af varer

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Returneringen kan ske en af vores butikker eller ved at sende varen retur til vores hovedlager. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Via vores returportal tilbyder vi vores kunder at købe returfragt nemt og billigt.

Køb returfragt her: https://return.shipmondo.com/akustikkendk
 
Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller forsendelser som skal afhentes på posthuset. 
 
Husk altid at pakke varen forsvarligt ind, når du sender den retur, så den ikke bliver beskadiget under transporten. Benyt derfor meget gerne den papkasse, du oprindeligt modtog varerne i. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Tilbagebetalingen vil automatisk ske til det samme betalingskort som du benyttede ved ordreafgivelsen. Når din returordre er modtaget og registreret på vores hovedlager, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage. Derudover sender vi dig en mail med besked herom.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Træ er et levende materiale og skal behandles derefter. Luftfugtigheden er vigtig i denne sammenhæng. Du giver dit instrument bedst mulige vilkår, når du opbevarer det ved en luftfugtighedsprocent på mellem 45-55%. Så har dit instrument det allerbedst, og du kan have fornøjelse af det i evig tid.

Hvis du mener, at din vare har en fejl eller mangel, skal du hurtigst muligt kontakte os på info@akustikken.dk.

Du bedes fremsende billeder af fejlen og kopi af din faktura, samt en tydelig beskrivelse af, hvad problemet ved varen er.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Særlig omkring rør i forstærkere
Da rør i rørforstærkere befinder sig i signalvejen, er der konstant belastning på dem, bare forstærkeren er tændt. Derfor betragtes de som sliddele på linje med strenge.

Moms på brugte varer

Brugte varer sælges efter de særlige regler i ‘brugtmomsordningen’. Køber har ikke fradrag for momsen.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@akustikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr