Martin Custom Shop Expert

Byg din drømmeguitar hos Akustikken

Officiel Martin Custom Shop Expert

Akustikken er officiel Martin Custom Shop Expert. Vi er en af de kun 35 forhandlere på verdensplan, der opnår denne prestigefyldte titel.

Vil du have bygget en Martin Custom Shop guitar?
På siden her kan du finde information om hele processen, lige fra tanke til færdig guitar.

Kun de allerbedste Custom Shop-forhandlere, der tilbyder service på højeste niveau og har sans for detaljen, er inviteret til at deltage i Martin Custom Shop Experience Program.

Programmet er din garanti for at du får den absolut bedste købsoplevelse, som kun få kan tilbyde. De udvalgte forhandlere har et omfattende kendskab til Martins byggeteknik, træsorternes betydning for klang og tone, udformning og ikke mindst historie.

Med vores indgående kendskab til vores venner hos Martin og deres fænomonale Custom Shop, kan vi tilbyde vores kunder en unik mulighed for at få bygget en one of a kind guitar. Vi tager dig i hånden, og sørger for at alle dine ønsker til din drømmeguitar bliver opfyldt. Vi lover at du hos Akustikken får uovertruffen service – og derfor kan vi med stolthed kalde os Martin Custom Shop Expert.

Se vores udvalg af Custom Shop Prebuilds

Som Custom Shop Expert har vi eksklusiv adgang til såkaldte ‘prebuilds’. Disse modeller er specificeret af, og bygget hos Martin Custom Shop. Vi har altid en håndfuld eller ti af disse modeller på lager til øjeblikkelig leveret.

Med andre ord; din genvej til ‘The Custom Shop Experience’

Mød folkene der giver din Martin Custom Shop liv

Sådan kommer du igang

At bestille en Martin Custom Shop guitar er en interessant og lærerig process. I forløbet vil du blive klogere på byggeteknikker, træsorter, ornamentering og måske endda opdage nye sider af dig selv som guitarist.

Hvis du allerede har en idé til en Martin Custom Shop, er det bare at kontakte os. Du behøver ikke have alle detaljerne på plads for at kontakte os. Vi hjælper dig gerne fra første færd.

Som Martin Custom Shop Expert kan Vi også tilbyde vores kunder en digital konfigurator, hvor du i ro og mag kan udforske de gængse muligheder der er i Martin Custom Shop. Som Martin Custom Shop Expert har vi dog mulighed for at tilbyde specifikationer som ikke er tilgængelig på konfiguratoren. Prøv konfiguratoren her!

Efter vi, i samarbejde med dig, har udformet en komplet specifikation, sender vi den til Martin for at få et tilbud på den endelige pris. Dette tager normaltvist en lille uges tid alt efter kompleksitet. Det er gratis at få et tilbud, ligesom du heller ikke er forpligtet til at købe den specificerede guitar. Sammen med tilbuddet får du et komplet specifikations-ark samt en forventet leveringstid.

Hvis du ønsker at få guitaren bygget, skriver man under på et dokument fra Martin, og herefter påbegyndes produktionen. Med underskriften forpligter man sig at købe sin drømmeguitaren når den lander i Akustikken.

Hvad koster en guitar fra Martin Custom Shop?

Prisen for en guitar fra Martin Custom Shop kan varierer enormt meget. Prisen kan overstige 500.000 kr., men du kan få bygget din unikke guitar for priser helt ned til 30.000 kr.

Den eneste måde at fastslå prisen på lige præcis din drømmeguitar, er at få udformet et specifikations-ark og få et tilbud fra Custom Shoppen igennem Akustikken.

Hvor lang tid tager det at få bygget en Martin Custom Shop guitar?

Der er høj efterspørgsel på Martin Custom Shop guitarer. Men selvom ventetiden for en Custom Shop-bygning er alt fra et par måneder til omkring et år, er det værd at vente på. Byggetiden kan variere afhængigt af kompleksiteten af din ordre, tilgængeligheden af materialer og tidspunktet på året, hvor din ordre er placeret. Vi giver dig en præcis byggetid under tilbudsprocessen.

Er du klar til at få bygget din drømmeguitar?

Som autoriseret Martin Custom Shop Expert Dealer lover vi at du får uovertruffen service, og hjælp til at få gjort din drømmeguitar til virkelighed. Vi glæder os til at komme igang!